Meerstad Zwaneneiland-9141
Meerstad Zwaneneiland-9147
Meerstad Zwaneneiland-9149
JRB_8365
PB1_5529
JRB_8370

Warmtepompen


Een lucht warmtepomp kan het hele huis van verwarming en koeling voorzien, wanneer deze volledig geleid door het hele huis. Deze systemen zijn ideaal voor nieuwe woningen. Een warmtepomp zorgt ervoor het rendement van het verwarmingssysteem te optimaliseren. Abbring loodgieters heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen.

 
 

Comfort dankzij een warmtepomp

Een goed geïnstalleerde warmtepomp zal de efficiëntie van uw systeem optimaliseren en zal tevens zorgen voor jaren van verwarming en koeling. Omdat warmtepompen de warmte van de ene plaats naar de andere verplaatsen zijn ze zeer efficiënt. Uit onderzoek blijkt dat dit de meest efficiënte manier is om uw huis te verwarmen en te koelen. De installatie van een warmtepomp kan er voor zorgen dat u een aanzienlijk bedrag op uw energierekening kunt besparen.

Wij installeren zowel warmtepompen voor particulieren als zakelijke klanten. Als u meer wilt weten over de installatie van een warmtepomp en de besparing hierdoor, dan kunt u contact met ons opnemen.

De warmtepompen hieronder zijn door ons geinstalleerd. Als u erop klikt kunt u ze vergroot zien.